Sarabeth’s, mysigt café med goda pannkakor!

Av: Alice Stenbro
Letar du efter ett mysigt och hemtrevligt café så hittar du Sarabeth’s på Upper East Side, på 92nd street och Madison Avenue. Sarabeth’s finns på flera håll på Manhattan och serverar frukost, brunch, lunch, afternoon tea och middag.Pannkakor

På menyn hittar man bland annat amerikanska pannkakor, french toast, bakelser och oändligt med tesorter. Vi var ute efter en ordentlig brunch och provade på både Eggs Benedict och Amerikanska pannkakor som serverades med färska jordgubbar, sirap och smör. Miljön är hemtrevlig med lugn musik i bakgrunden, och servicen är riktigt bra.

I en djungel av olika sorters amerikanska pannkakor som serveras på restaurangerna här i New York så hittade vi äntligen de perfekta pannkakorna! Allt vi beställde smakade alldeles utmärkt!
Priserna ligger runt 20 dollar för en ordentlig brunchmåltid. Det kan vara ganska fullt på helgerna så vi rekommenderar att man bokar bord på deras hemsida.
Om du önskar att ta med dig lite av Sarabeth’s hem så har restaurangen en egen litet bageri där de säljer bakelser, bröd och hemgjord marmelad för dig som vill ta med dig smaken hem till Sverige!

Vi kan verkligen rekommendera ett besök på Sarabeth’s!

Sarabeth’s
1295 Madison Avenue
sarabethsrestaurants.com
Tel: 212-410-7335

Comments are closed.